eneseareng
Static Slide

ELADA ENDA KESKMEST


Lähme lendu 29. Septembril

ASUME TEELE JUBA 5 GRUPIGA!

INSPIREERIV GRUPICOACHING NAISTELE,

kes tunnevad VAJADUST MUUTUSE JA SELGUSE JÄRELE NING SOOVIVAD liikuda edasi viisil, mis oleks rohkem kooskõlas nende tõelise olemusega!

“Poleks uskunud, et teiste lugude kuulamine ja kogemine lubab mul iseendale palju lähemale jõuda! Mõistmiseks tuleb meil mõnikord iseenda peegeldust teistes nägema hakata!”

ELADA ENDA KESKMEST?

Meil kõigil on elus hetki, kus me ennast justkui ära kaotame või siis tajume, et see, kes sealt peeglist vastu vaatab või elu, milles opereerime, see polekski justkui meie või meie oma! See on see koht, kus me tunneme, et me ei ela justkui enda keskmest või südamest! Sellistel hetkedel on oluline valida uuesti ennast ning teha valikud, mis viiksid meid enda keskmesse tagasi! Tean, sest olen selle läbi käinud ..

Aga mida see enda keskmest elamine Sinu jaoks tähendab? Kõik me oleme andnud sellele tegelikult erineva tähenduse, kuid mis veelgi olulisem, meil kõigil kaasneb sellega just meile ainuomane kogemus või tunne. Ja just läbi selle tunde saame me väga hästi aru – kas me elame elu enda keskmest või mitte! Millises kogemuses Sina oma viimased kuud teel olnud oled? Või kuidas lõpetasid oma eelmise hooaja?

Mis siis, kui see on see koht, kus me oleme saanud anda just selle kõik, kes me oleme ja mis meil on? Kogeme iseendaga väga head kontakti, tegutseme enda südame ja sisetunde järgi, usaldame ning teame täpselt, mis on meie jaoks see parim ja õige! See on see koht, kus tegutseme just meile ainu- ja loomuomaselt ning see lubab meil ennast hästi tunda. See on see koht, kus tõmbame ruumi ülemõtlemise, muretsemise ning venitamise jaoks väheke koomale ning valime rohkem ruumi selleks, mis meid täidab!

See on see koht, kus me oleme ise iseenda jaoks inspiratsioon ning kogeme rohkem energiat ja tahtejõudu! Me tegutseme rohkem või valime rohkem olemist, sest teame, et see ei luba meid teistesse ja tegemisse ära uppuda! Selles kohas küsime me rohkem küsimusi ning meie keha ja meel moodustavad ühtse toetava meeskonna.

Võibolla oled Sa selle tunde vahepeal ära kaotanud ja Sa pole ammu eelnevalt kirjeldatud kohas viibinud? Siis tea, et rabelemine ja muretsemine on normaalsed inimlikud protsessid ja me teeme seda kõik! Kuid olen veendunud, et tunned selle ära, kui aeg on teha otsus – peatuda ning iseennast uuesti uue pilguga vaatama hakata! 

“Sain vastuseid küsimustele, mis esialgu tundusid lootusetud. Sain palju enamat kui oskasin oodata!”

“Tundsin suurt usalduse ja avanemise tunnet. Olime omavahel ikka väga teravalt ausad. Küsisime küsimusi, mida tegelikult ei taha kuulda ja mida tahaks vältida!”

“Minu jaoks tõid Sa mu sügavast madalseisust jälle elule ja andsid õnge kätte, et edaspidi ise hakkama saada!”

MILLAL, KES, KUIDAS?

  • 29. SEPTEMBER 2024 saab kokku taas grupp naisi, keda just eelnevalt kirjeldatu hästi iseloomustab! 
  • Kokku saavad naised, kes toimetavad igapäevaselt võibolla ema, juhi, spetsialisti või ettevõtja rollis, kuid kesksel kohal soov siit edasi rahulolevamalt, teadlikumalt ja eesmärgistatumalt teel olla!
  • PERSONAALNE VÄIKE GRUPP, kus maksimaalselt 6-7 liiget, kohtumised silmast-silma @TALLINN.
  • ONLINE TUTVUMISKÕNE (60min) võimaldab meil teineteisega tuttavaks saada ning küsimustele vastused anda. Juba esimesel kõnel paneme paika sihi, millega soovid ühises võimalikus koostöös teele asuda!
    Kõne võimaldab ka tagada, et grupis saaksid kokku sarnaste ootuste ja küsimustega inimesed! Minu ja ka kõigi osaliste jaoks on oluline, et iga liituja oleks valmis pühenduma ja antud teekonda panustama.
  • Ootan väga Sinu kirja, et leppida kokku ühine tutvumiskõne!

SULLE TULEB VÕIBOLLA TUTTAV ETTE OLUKORD ...

.. kus püüad sobituda kõige sellega, mis väljas toimub ning püüad pidevalt leida kooskõla sellega, mis enda sees? Siia juurde on hea kasutada ühte Vene vanasõna, mis seda olukorda hästi edasi annab: „Kui ajate taga kaht jänest, ei saa te kätte kumbagi!“ Ja nii leiamegi ennast tihti nende kahe maailma vahelt. 

Olen seda märganud töös oma klientidega  – tihti jõutakse coachingusse mõne seisaku, segaduse või rahuolematuse ajel. Põhjused ja mured peituksid justkui kuskil mujal, kuid milline tõde siin tegelikult peidus on? Tihti tuleb kliendil tunnistada, et ta on ennast kuskil seal “jänesejahil” ära kaotanud. Side iseenda, väärtuste, eesmärkide või plaaniga on kadunud ja see muudab meid hapramaks, ebakindlamaks, rahulolematumaks ning tihti ka ärevamaks! Aga kui me kaotame oma elu peategelase, iseenda – on see ju piisav põhjus ärevuse ja segaduse tundmiseks? Seega tundub päris oluline, et keegi meid oma keskmesse uuesti tagasi müksata aitaks?

“See väline peegeldus, teiste kaasteeliste mõtted ning Triinu nutikas coachimisoskus toetas minu kõiki elu valdkondi oluliselt laiemalt kui minu enda algselt seatud fookus!”

“Sa aitasid meil kõigil näha meie automaatseid programme ja mõtteid, mis meid aina uuesti tagasi samasse kohta toovad – nüüd on meil oskus valida, kas me seda ka tahame!”

“Läbi selle poole aasta tundsin ma alati grupi näol nagu seljatagust ja hoitust, olite sõbrad sel teekonnal, kellega sai siiralt jagada, mis päriselt oluline!”

KES LOOB JA HOIAB SINU JAOKS RUUMI?

MA OLEN. Triin.. tütar, naine, ema, juht, coach, koolitaja, algataja, elluviija, pühenduja ja edasiliikuja!

MA OLEN. toimetamas coachi ja arengutreeneri rollis, et toetada inimeste personaalset arengut, tiimijuhte ning meeskondi. Ja ma naudin seda sõitu sajaga! Ma tean, et mind on siia toonud varasemad kogemused – ennast hävitav elustiil, iseenda asemel teiste valimine, mida kõike kroonis ühel hetkel läbipõlemine ja rahulolematus! Teekond välja seisnes uuesti iseenda tundmaõppimises ja (rohkem) valimises ning muidugi julged otsused! Just uue peremudeli sünd tõi lauale tähtsa küsimuse – millist elu ma elada tahan? Muutused oleksid olnud keerulised, kui ma ei oleks defineerinud ega mõistnud, mida tähendab enda keskmest elamine või kui ma ei oleks ennast uue pilguga vaatama hakanud!

Veel mõned olulisemad asjad, mida minu kohta teada:

  • 10+ aastat juhina,
  • 8 aastat kogemust Põldma Kaubanduse AS Eesti personaliosakonna ja kaupluste juhina,
  • 75+ loodud, arendatud meeskonda,
  • 4+ aastat coachina,
  • 500+ coachingu tundi,
  • minuga kaasas 0-st alustamise kogemus, tean, mida tähendab iseenda kaotamine, iseenda valimine või iseenda uuesti ülesse ehitamine ning väärtuspõhiste valikute tegemine, mis kõigile alati ei sobi.
  • ICF Estonia ja International liige,
  • Erickson Coaching International lahenduskeskse coachi + High Performance Team Coaching sertifikaadid,
  • Shipley Group Coaching sertifikaat,
  • The i4 Neuroleader Certification (tegemisel),
  • Body and Mind Coaching Certification (lõpetamine oktooober 2024)
  • Coaching ja konstellatsioonid täiendkoolitused (John Whittington, I ja II osa)
  • Mindfulness 8 nädalane koolitus + paljud teised täiendkoolitused.

Pean oluliseks toetada inimeste individuaalset arengut, sest usun, et just sealt saab kõik muu oluline alguse – isiklik areng on aluseks kvaliteetsetele kasvukeskkondadele kodus kui ka tööelus (lapsevanemaks olemine, suhted, organisatsiooni ja meeskondade kvaliteet, tulemuslikkus). Seega on minu keskseks fookuseks inimese potentsiaali avastamine ja avardamine!

Minu jaoks oluline meeldetuletus: me arvame, kuidas asjad on, aga tuletan endale ikka ja jälle meelde küsida – kuidas asjad tegelikult on?

Mõtleme koos läbi, kuidas siis asjad tegelikult on?
MA OLEN. arengutreener, coach 
Triin Põldme-Uibo

loome koos ühise teadlikustamise, märkamise ja õppimise ruumi!

programmi täpsem ÜLEVAADE

KÕIGI HUVILISTEGA SISSEJUHATAV TUTVUMISKÕNE (online, 1-1,5h)
Saame tuttavaks, leiame küsimustele vastused ning vormistame Sinu soovid ja sihid, mille kallal ühisel võimalikul teekonnal töötada! Nii oled meie esimeseks grupikohtumiseks valmis ning põnev rännak iseendasse võibki alata!

JÄRGNEB 10 KOHTUMIST
Esimesed kohtumised: 
SEPTEMBRIS: P29.09 (11-14.30)
OKTOOBRIS: P06.10 (11-14.00) / E28.10 (18-21.00)
Vajadusel grupiga kohendame ning sealt edasi sätime
kohtumised juba koos kuupõhiselt paika! Kohtumised leiavad aset AVANG keskuses Telliskivis @TLN. Hea kui saaksid maksimaalselt ühistest kohtumistest osa võtta, kuid vajadusel puudujate jaoks lindistame või teen eraldi tagasivaate!

COACHINGUD GRUPIS
Vastavalt osalejate arvule leiab igal kohtumisel või osadel neist aset ka coaching grupis. See tähendab, et kohtumise jooksul avaneb ühel liikmel võimalus enda jaoks olulise teema osas selgust luua (45-50min). Sellele järgneb ühine arutelu, ideede ja taipamiste jagamine. Õppimises ja edasiliikumises on iga liige!

VAHEKOKKUVÕTTED
Terve teekonna vältel on meie ühiseks suhtlemise ja jagamise keskkonnaks Facebooki grupp / Messenger – sinna laen ülesse vajalikud kokkuvõtted, kodutööd ning muud põnevat lugemist ja vaatamist!

VÕTAME TEELE KAASA 4 PÕHITEEMAT:

1. FOOKUS, EESMÄRGID JA ENESEJUHTIMINE

  • koged ja õpid eesmärkide seadmise seaduspärasid (mida meie aju vajab, kuidas toimib).
  • võtad kaasa mudeli, mis lubab Sul ennast ja ka teisi enda ümber teadlikumalt juhtida!
  • koostad enda keskmest tegutsemise kaardi, mis lubab Sul tulevikus selgemalt märgata – millal oma keskmest kõrvale kalduma hakkad ning kuidas liikuda tagasi!

2. SISEPIDURID JA TAKISTAVAD MUSTRID

  • vaatad ausalt otsa uskumustele ning sisemistele blokkidele.
  • märkad enda käitumuslikke kalduvusi ja seniseid ellujäämise strateegiaid.
  • kaardistad välise ja sisemise surve tekitajad.  

3. PEA JA KEHA RESSURSID

  • hindad hetkeseisu, paned (vajadusel) paika toetusplaani.
  • mõtestad lahti kurnatuse, läbipõlemise tausta.
  • vaatame üle närvisüsteemi ja ajukeskse vaate.
  • valid ressursina tagasi/kaasa oma põhiväärtused.
  • teadlikustad vajaduste rolli ning nende mõju oma valikutele ning elule terviklikult.
  • koostad oma keha loo ja kaardi, milles palju olulist Sinu kohta peidus.
  • teed läbi harjutused, mis lubavad kogeda piire ning märgata ressursse, mida tavaliselt ei märka!
  • praktiseerid kehasse tulemise harjutusi pea+meele koostöö toetamiseks, et lahenduste leidmisse ning muudatuste loomisse oleksid kaasatud tervikuna. 

4. SUHTED JA IDENTITEET

  • lood selguse enda sisemisest ja välimisest eneseteadlikkusest.
  • kaardistad oma suhtesüsteemid, et märgata, millised kogemused (sh uskumused) on Sind kujundanud selleks, kes täna oled (kes/mis loob tänast Sind).
  • mõtestad ennast ja oma rolle identiteetide ja “MINA” mudeli alusel lahti.
  • otsid ja süvendad teadlikkust enda loomuomasusest (mis annab energiat, kus kogen enesekindlust jt).

Loe edasi teemal “Milleks elada enda keskmest” juba SIIN. 

 

KOHTUMISTELE OMANE?
Igale kohtumisele on omane
check-in ja check-out ehk millise väljakutsega
tulid ja millise mõistmisega lahkud (reflektisoon grupis või individuaalselt). Igal kohtumisel vaatame koos üle mõne toetava teema, teeme põnevaid harjutusi ning oluline koht on individuaalsel tööl kohtumiste vahel!

Tean, et võibolla sooviskid Sa samm-sammulist täpsemat teekonda aga kuna tegemist on personaalsema lähenemisega, lubame endale ajaliselt ja teemaliselt paindlikkust! Ja seniste gruppide tagasiside kinnitab, et see sobib.

“Kui Sa tahad midagi, mida Sul veel ei ole olnud, tuleb teha või proovida midagi, mida Sa ei ole veel teinud!”

SINU INVESTEERING ISEENDA RAHULOLUSSE?

VARAJANE LIITUJA (kuni 14.09) kuupõhiselt 179 EUR / ühekordne makse 999 EUR
HILISEM AVASTAJA (kuni 22.09) kuupõhiselt 199 EUR / ühekordne makse 1099 EUR
Kuupõhiselt osamaksed vastavalt: sept / okt / nov / det / jan / veeb.

LISAVÄÄRTUS

VÄGA PERSONAALNE LÄHENEMINE, mis saab alguse juba esimesest personaalsest eesmärgistavast tutvumiskõnest, mis aitab seada paika fookuse, millega täpselt tööd teha! Grupikohtumised leiavad aset päris ruumis ning teeme seda väikeses intiimses grupis, kus kõik saavad kuuldud ja nähtud!

KOGUKONNA TUNNE, sest grupist saab väga aus ja avatud ruum, kus jagame teemasid, mis päriselt olulised. Grupi toetusest ja mõtlemisest leiab rohkem julgust ja inspiratsiooni! Kõigi naisteni, kes antud programmis osalenud, jõuavad ka programmivälised võimalused ja kaasamised (nn juuni 2024 kohtumine toitumisterapeut Katri Merisaluga). 

VÕTAD KAASA ISIKLIKU ARENGUMAPI, millele kuu, aasta või paari pärast põnevusega tagasi vaadata ning vajalikke teemasid või lähenemisi uuesti uues eluetapis läbi teha!

TOETAV TÖÖRIISTAKAST, mis haarab enda alla harjutused (sh salvestused), mis lubavad luua selgust ja nihkeid nii kognitiivsel tasandil kui ka keha ja meele koostöö arendamiseks! Muuhulgas kuulub igale osalejale ligipääs Äripäeva Meelerahu Konverents 2022 ettekandele (30min):”Eesmärkide roll meelerahu saavutamisel ja säilitamisel!” 

INDIVIDUAALNE COACHING
Perioodil november-jaanuar on võimalik igal liikmel kasutada ära üks personaalne coachingu kohtumine (1,5h, online).

MIDA OSALENUD NAISED ON KOGENUD?

TURVA- JA HEAOLUTUNNE, SAIN PALJU ENAMAT KUI OSKASIN ÜLDSE ARVATA!

“Esimesest hetkest peale kui Triinuga kohtusime, on ta tekitanud minus mõnusa turva- ja heaolutunde. Ta justkui teab minust rohkem kui ma ise. Ta tajub enamat ning seda on võimas kogeda. Triin oskab hoida ja luua ruumi, kus Sa tunned soovi end avada ja enda sisemuses ringi rännata, et leida vastuseid ja üllataval kombel ka küsimusi. Läksin mastermind’i osalema tunde põhjal. 

Mul oli tugev tunne, kui nägin Triinu kutset ja iga kohtumisega sain üha rohkem aru, miks ma sinna läksin. Iga korraga mõistsin, et mu tunne ning intuitsioon on kõige õigemad teejuhatajad! Sain vastuseid küsimustele, mis esialgu tundusid lootusetud. Sain palju enamat kui oskasin üldse arvata! Ka jagamine teiste naistega ja nende kuulamine hinnangutevabas ruumis oli avardav kogemus. Tekkis uus mõistmine kuulamisest ja päriselt kuulamisest, nii teiste kui ka enda!”

Kristi Kalluste, looduskosmeetika
brändi 
Bonobo looja (jaanuar 2023)

LEIDSIN ENNAST ENDA JUUREST!

“Selleks, et see tagasiside saaks hästi toimida, mõtle, et ma olen “auto”. Enne antud projekti olin ma see sõiduvahend, mille erinevad rattad olid justkui erinevad osad või rollid minu elust! Mulle tundus, et kõik on olemas ja super aga tegelikult mõned kohad lonkasid ja päris palju! Ometi ma teadsin, kuhu need rattad käivad ja kuidas see liikumine toimima peaks, ei osanud ma oma teadlikkust, taipamisi ja oskuseid enne kasutada! Kõik kuidagi liikus kuskile poole aga mitte nii nagu tahaks! 

Mind tõid projekti otsingud, et leida ühendust, tasakaalu ja et endale uuesti lähemale jõuda! Leidsin antud projektis ennast enda juurest! Minust sai uuesti sõiduvahend, mille kõik osad olid õiges kohas ja toimisid. Millal projektiga liituda? Kui tunned, et tead mida teha aga ei tee või isegi kui tead, mida teha aga vajad kedagi, kellega jagada! Sest see ruum on teine kui sõbrannade või perega, see energia on hoopis teine. Sain sealt väga palju teadmisi, taipamisi ja mõtlemist. Triin aitab kiht-kihi haaval iseenda juurde minna aga ta ei tee Sinu eest tööd ära, Sina teed seda!”

Auli U. (jaanuar 2023)

JULGUSTASID OLEMA ENDA VASTU TERAVALT AUS, PÄRISELT MÄRKAMA NING KUULAMA!

„Minule selline kooskäimise variant väga sobis, lisas väärtust juurde! Oli huvitav, hea kuulda ja kogeda teiste lugusid ning märgata, et meil kõigil on omad karid ja käänakud. Ja saada valgustatud, kuidas nendest hoiduda ja mitte neisse kinni jääda!

Saada oma kehast aru, millal ja mille eest ta sind kaitseb ja miks ta seda teeb. Eks kogu me seltskond oli omaette märgiline ja eriline. Tundsin suurt usalduse ja avanemise tunnet kõigi puhul! Olime omavahel ikka väga teravalt ausad. Küsisime küsimusi, mida tegelikult ei taha kuulda ja mida tahaks vältida!

Mind paelus ja kutsus programmis osalema just Sinu lähenemine inimesele tervikuna. Sa julgustasid inimesi mökutama. See mulle meeldis! Ja olema enda vastu aus. Niimoodi valusalt aus, et ära peta ennast, Sa ju tegelikult tead, mida Sa vajad, kuula siis seda!

Mida siit programmist ei leia? Seda “10 soovitust edasiseks tippu jõudmiseks”. Sina ikkagi lähened individuaalselt igale tegelasele eraldi. Oled suurepärane ruumi looja!“

Katrin Sütt, keraamikasalongi
“Teine Kodu” omanik (august 2023)

VÕTSIN KAASA VEEL SUUREMA USALDUSE ISEENDA JA ELU VASTU!

“Tundsin end terve programmi vältel hoitult ning toetatult. Arvasin, et läheb mehhaaniliseks teadmiste ammutamiseks ning n-ö töö tegemiseks. Reaalsuses olid palju märgilisema tähendusega minu enda 1:1 analüüsidest iseendaga hoopis ühised arutelud, Triinuga mõttepõrgatused ja teiste teekonnale kaasa elades tekkinud taipamised ja selginemised.

Ehk et see väline peegeldus, teiste kaasteeliste mõtted ning Triinu nutikas coachimisoskus toetas minu kõiki elu valdkondi oluliselt laiemalt kui minu enda algselt seatud fookus! Mille võtsin kaasa? Usalduse. Usaldan ennast ja Elu oluliselt rohkem kui varem. Usaldan ja annan endale loa olla selline nagu ma hetkel olen, isegi kui see hetkemina ei vasta justkui ootustele!

Nii et uued osalejad ütlevad programmiga liitudes „Jah!“ iseendale. Ning kui naine programmi vältel jätkuvalt end hülgab või ei luba endal olla muutumises, siis ei saa see programm teda ka toetada! Imeline särasilm Triin, Sinu energia, autentsus, teadmised, siiras uudishimu ning soe ja toetav olek hoidsid ja saatsid meid sel teekonnal väga armsasti!”

Kati Kilk, juht (august 2023)

MUL ON NÜÜD TÖÖRIISTAD, KUIDAS ENDA KESKMESSE TAGASI JÕUDA!

Grupiga liitudes võtsin vastu katsumuse – õppida iseennast paremini tundma! Esimest korda grupiga kohtudes tabas mind mõte, et oleme kõik nii erinevad, et kuidas ma siia sattusin? Aga iga järgneva kohtumisega tõdesin, et me oleme ikka VÄGA sarnased ja et meil kõigil on midagi üksteisele läbi enda kogemuste ja eluvaadete õpetada! 

See teekond oli nii ilus ja toetav, mille jooksul kogesin – julgust, hirmu, kahtlust, enesekindlust, hoitust, toetust, kurbust, kahetsust, mõrumagusust, võidutsemist, sõprust, poolehoidu, õnnetunnet, ja veel palju muud. Kas ma jõudsin enda keskmesse? Jah. Kas püsisin seal pidevalt? Ei. Aga see pole oluline, sest ma tean nüüd, mis tunne seal olla on! Mul on nüüd tööriistad, kuidas enda keskmesse jälle lihtsamini tagasi jõuda ja samas nägin, et igas olukorras ei tasugi enda keskmes olla, vaid mõni kogemus on vajalik ka väljapoolt tunnetada! 

Coachi käe all töötamine on olnud minu jaoks privileeg ja õnn on see, et juhtusin kohe õige inimese otsa! Triin tagas grupis turvalise ja hoitud õhkkonna ning andis loa kogu südamest vastata. Ja ta tabas ära ka kohad, kus midagi jäi justkui ütlemata! Aitäh Triin 🙂

Triin Limbach, turundaja ja ettevõtja, www.loovstrat.ee (märts 2024)

SAIN TAGASI OMA ENESEKINDLUSE NING VÕTSIN KAASA TÖÖRIISTAD, MILLE JUURDE KA EDASPIDI TAGASI PÖÖRDUDA!

Enne programmiga liitumist olin ma ennast täiesti ära kaotanud! Valisin selle programmi, sest igasugused teraapiad, rännakud olid juba läbitud, tahtsin nüüd midagi reaalset ja praktilist! Minu ootus oli saada kinnitust, et mul on “õigus”, et ma olen piisav ning minus on need vajalikud teadmised, kogemused, oskused ja mitte vähem tähtis enesekindlus olemas.

Antud programmist saingi tagasi selle kindluse, et mul on “õigus”! Õppisin, kuidas tuletada endale meelde enda päris olemust. Üheks suurimaks avastuseks enda jaoks oli see, et vanusega on minu põhiolemus ning väärtused samaks jäänud ja see oli hea avastus! Võtsin programmist kaasa praktilised harjutused olukordadeks, kui elu mind jälle enda alla matab. Seadsin eesmärgiks, et muudan programmis läbitud harjutuste tegemise endale toetavaks harjumuseks.

Tunnen, et Triin sai ruumi hoidmisega väga hästi hakkama – see ilmselt tuleb inimese seest ja seda ei saagi vist kuskil õppida : ) Tundsin, et mul oli piisavalt aega enda kogemusi jagada, teha ülesandeid ning kuulata! Meie grupis olid erineva tausta ja kogemusega osalejad, põnev oli kuulata, keegi ei domineerinud, kõik olid võrdsed!

Carmen Karu, turundusjuht ja ettevõtja (märts 2024)

TEEKOND UNISTUSTENI KOOSNEB ETAPPIDEST - TEATUD OLULISTEST ASJADEST EI SAA ÜLE HÜPATA!

Alustan Sinu suunal siira tänuga – Sa tõid mu sügavast madalseisust elule ja andsid kätte õnge, et edaspidi ise hakkama saada! Lootsin esialgu kiireid arenguid, kuid teekond hakkas oluliselt kaugemalt ja väiksemate asjadega peale. Ühisel teekonnal sain teadlikuks esimestest sammudest, mida vaja teha ning küsimustest, mida vaja esitada. Ma ei teadnud enne Sinuga kohtumist, et kõike saab küsitleda ja seada kahtluse alla seda, mis terve elu on olnud iseenesest mõistetav! Sa aitasid meil kõigil näha meie automaatseid programme ja mõtteid, mis meid aina uuesti tagasi samasse kohta viivad – meil on nüüd oskus valida, kas me seda ka tahame! 

Ma hakkasin rohkem ennast valima ning vaatama ausalt otsa oma vajadustele. Sain teadlikuks oma väärtustest, mis ilmutasid end mulle väga kergelt!  Nendest lähtuvalt elamine on olnud väljakutse, aga tänu Sulle on suurenenud oluliselt usaldus selle vastu! Grupi näol kogesin nagu seljatagust ja hoitust, kellega sai siiralt jagada, mis päriselt oluline! 

Aitäh veelkord nii nii palju, jääd mulle südamesse!
Helen V. (juuni 2024)

KÕIK OLI MÄRKSA PEHMEM KUI ETTE KUJUTASIN AGA SEE ON HEA - ON ASJU, MIDA EI SAA JÕUGA SUNDIDA!

Tulin coachingust saama selgust, mida ma tahan. Uskusin, et kui tean, mida ma tahan, siis ei takista miski ka liikumist eesmärkide suunas. Mul oli selline roosa unistus, et coachil on kõik vajalikud oskused/tööriistad selleks, et mind nö lahti muukida ja grupi näol toetus, kus ennast julgelt väljendada ja ka selleläbi ennast avastada. Ühtlasi lootsin, et grupi protsess loob vajalikku järjepidevust ja ka teatavat välist motiveerivat survet, et teemaga päriselt põhjani minna. Tegelikkuses pakkus programm tööriistasid enda avastamiseks, imelist hinnanguvaba toetust Sinult, Triin,  ja grupi kaaslastelt ning järjepidevust grupiprotsessi näol, aga kõik see oli märksa pehmem, kui ma ette kujutasin. 

Tunnen, et see oli isegi hea, sest on asju mida ei saa jõuga tagant torkida! Need tulevad siis kui need tulevad, kui hoida teemat laual.  Viimast aitas mul paljuski mõista ja aktsepteerida Human Design, mida avastasin enda jaoks paralleelselt antud programmiga. Emotsionaalse autoriteediga inimesena võivad minu mõtted ja tunded ajas üsna palju muutuda ja seda sõltumata konkreetsetest sündmustest minu elus. Samas võib just selliste inimeste puhul olla ühel hetkel eriti palju abi coachist, kes aitab saada kontakti keha tundega ja seda usaldades konkreetsed otsused ära teha.

Armas Triin, aitäh Sulle kogu Sinu toetuse ja ruumi hoidmise eest viimase poole aasta jooksul!
Kadri A. (juuni 2024)

ootan sinuga kohtumist!

Tunnen huvi grupicoachingu vastu

Edasi liikumiseks ja uue teadlikkuse loomiseks tuleb teha vaid see üks samm. Aga see üks samm võib moodustada lõpuks poole teekonnast!

ÜHISES KOOSTÖÖS KAASAS MUDEL JA TEADLIKKUS:

“Õppimine ja areng toimuvad vaid mugavustsoonist väljaspool. Esimese sammu tegemine üksinda on väljakutse aga esimese sammu tegemine koos võib olla juba seiklus!” 

Tunnen huvi grupicoachingu vastu

Jälgi mind ka